galen humor är billigt!


gick till coop för att köpa godis till "Andra sidan Köping" (för övrigt en GULDSERIE!!) och passande så hittade vi en filmlåda med 2 filmer för 99:-. jag kan inte hålla mig så det blev A Night at the Roxbury & Scary Movie 3! sjuk humor ska inte kosta! haha! såg den förstnämnda nyss eftersom Ante blåvägra att se Åter till Cold Mountain.... den är fan sjuk allså, A night at the Roxbury allså!

måste skriva lite mer om Andra sidan Köping! fy fan, det här kan bli stort! Tobbe är redan en given idol!


seg dag på jobbet för övrigt, hade inte mkt kunder, sen rullade 2 bussar med militärer in. yey kan man tycka, snygga 19åringar är ju inte helt fel. men inte en nisse var änns halvsnygg! fast dom betedde sig väldigt moget för att vara killar i stort gäng, så brukar det ju inte vara! men lumpen kanske gör män av pojkar!?.. killar i grupp är annars det värsta jag vet!

åh, måste bädda rent i sängen, så jävla tråkigt! skönt att sova i nybäddat men själva bäddningen är ju bara så vansinnigt jobbigt!! men det är nog dags att sova, gick ju upp 5 imorse & imorrn blrie IKEA, lika bra att ladda! sa kolla kontot innan bara... höhö..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback