svordomar


mitt humör är piss just nu.
kan inte förklara varför just nu, det är bara jobbigt

vuxen som fan


insåg för inte allt för länge sen, kanske 10min sen, att jag inte är en tonåring längre. svettningarna, finnarna, attityden.. ja allt är borta. jag är trevlig mot mina föräldrar och har insett att stringtrosor inte är snyggt. nu kanske det här har pågått ett tag, men det slog mig nyss att jag är en väldigt bra, vuxen människa. jag betalar mina räkningar, jag kommer i tid & jag helt enkelt överlever på egen hand.
eller ja, egen hand. nu är vi ju två.

när vi ändå är inne på det så måste jag säga att det är sjukt hur smidigt det har funkat mellan oss. deyt känns väldigt skumt att just jag hade sån tur. det står två namn på dörren, vi har två sänglampor, två handdukar o.s.v. gud vad mkt som har hänt i mitt liv det senaste året. att flytta ihop är egentligen ett ganska stort steg, men för oss kändes det så naturligt. kan helt enkelt inte förklara. det är helt enkelt  SÅ RÄTT!

"my favourite thing to do, is wasting my time on you"




haft en produktiv ledig dag idag. böjrade med en massa tvätt, städade HELA lägenheten & åkte o storhandlade. däremellan åt vi frukost på Max. sen ett varv på stan & göra av med pengar, mkt pengar.. pjuh. oj. blev en massa toppar & en farsdagspresent. lite nya böcker också, porr bland annat. boken heter porr & handlar om industrin så så snuskigt är det inte. eller? sen gick vi till Grönborgs nya lya för att hjälpa till med flytten. sen lagade jag mat & nu sitter jag är.

max är hemma!


kom på att jag har glömt att nämna att Max är hemma igen! ingen vet riktigt vad som hände men han mår bra nu iaf! skööönt

dumma mig


vaknade precis från en dröm. jag drömde om allt som ger mig dåligt samvete.  sånt som har hänt, saker jag gjort, saker jag inte gjort.
så nu sitter jag här & mår allmänt dåligt. måste det liksom komma upp o bita en i baken. iof var en liten del av drömmen att jag inte städat badrummet så det mår jag väl inte jättedåligt över.

menmen, man kan inte gräva ner sig i det som varit.

jag blir förvånad...


...när vuxna män beter sig som barnrumpor. idag blev jag förbannad på jobbet. så mkt jag vill säga men inte vågar. fanfanfan.

jaha,kändisspaning på herrbeta idag! THE POODLES kom in. mkt trevliga dom där faktiskt! sångaren var rätt tråkig men resten av ganget var sjukt trevliga! några småflickor fnissade & tog kort tillsammans med dem. sen kom Cissi & Anders in (Antes syster & hennes pojkvän), inte mkt till kändisar kanske, men det är ju alltid roligt att ses! sen kom Henka Johansson in. den gamle Finspångsräven.

and that´s pretty much it. fick lite käk hos mamma & pappa o lite bensinpengar av någon anledning. funderar på att tvätta bilen för dom ist. det är dags!

imorrn blire städdag, storhandling & hjälpa till att flytta Grönborg. kanske hinner ett varv på stan, klädinköp & present till Nyrre & Eken. tips välkomnas!

söndag på herrbeta vol.2


inte taggad för 5 öre. vet att det kommer att vara mkt idag.
tur att jag är ledig imorgon, jag tror att jag behöver det.

blev fläskfilé på fräcka igår. så sjukt gott!!
sen har jag haft en sjukt skön natt. har sovit tätt,tätt med min älskling & allmänt myst! alltid sova två!

börjar dagen med gårdagens godisrester..

släng undan städrocken!


blir inget städande ikväll. Ämma räddade mig med Idol i Fimpen.

har också aktiverat mitt nya shell mastercard från citibank. & anmält oss till Nyrres fest!
yey!

Lillskiten är sjuk!


Max liger på akuten! stackars liten! & stackars Lina som måste jobba när hennes bäbis är sjuk!
tråkigt..


idag har dagen idel varit jobbiga lkunder, puckade kunder helt enkelt! GAH! kunde inte sova ett skit inatt av nån skum anledning så när jag gick upp 5 så var jag pigg, hade varit vaken i nån timme då. då blir man ännu surare på tröga kunder.

jaha, ikväll då? Sugarplum Fairy vore ju inte dumt. men utan vänner blir det nog städkväll. ser för taskigt ut här hemma. så finns det ingen mat så det blir en matlåda med chili con carne. kuvl.

jaha, oväder allså. tur att man bor i stan så man slipper strömavbrott.

återkommer senare

 bäbisMax!

som en skiljsmässa


har precis gjort en utrensning i min (okej, VÅRAN) garderob för 1827582gången. det gick rätt bra idag, försökte att inte vara blödig & behålla ett Björn Borg linne, trots att det är på tok för kort & på tok för tajt. vad tänkte jag på egentligen? många konstiga inköp faktiskt. kläder som bara använts ett fåtal gånger, ja kanske till & med bara en gång, eller ingen alls. började fundera över hur mkt pengar som liksom bara har runnit iväg till ingen nytta.. hamnar nog en bra bit över 1000-lappen iaf, närmare 2000 kanske. det blir något för Myrorna att sätta tänderna i! bara det där förbaskade linnet kostade 400:- minst & det användes på en skolfest för århundraden sen. en för jävla bra investering.

i högen ligger också en tunika. köpte två st likadana. en svart & en vit. har inte använt någon av dem så jag bestämnde mig för att en av dom skulle bort iaf. det var ett beslut som tog cirkus 10 min. tog den vita. känns me somrigt med tunika & svart passar sig helt enkelt inte... fast vintersäsongen är ju längre.. hmm fan vad svårt!! den där förbannade Sveatröjan kunde jag inte göra mig av med, vet inte varför! den är för kort o sitter inte bra. har heller inte använt den på evigheter... men ja, jag kan helt enkelt inte!

trots allt som har blivit utrensat är det inte mer plats i garderoben, det är konstigt det där!

nåja lön senare idag så det blir väl lite mer utfyllnad i garderoben snart.. lite fester framöver som man må¨ste svida sig till. för jag måste ju ha nåt nytt eller hur? har faktiskt ganska ont om överdelar.. H&M nästa. har en ganska kääääss ekonomi för tillfället så det blir lite budget nu. huh hittade ett par svinsnygga stövlar i ridmodell för 1200:- jomenvisst det lägger vi ut med en gång, INTE! bara fortsätta drömma!
ajust det, får inte glömma att ringa & anmäla os till Nyrres fest nästa helg.

sen är det off to work. ska plåga Fernandez med min närvaro idag! yeey!

bakisonsdag


fest en tisdag, ja det går tydligen!
personalfest igår dåårå! svinkuul! började med att glömma kameran hemma så inga bildbevis tyvärr! sen blev det bowling & dricka. jag sög stenhårt på bowling, vilket iof inte var överraskande! jag, jentan, vaktis & semester var ett team. sen blev det plankstek o ännu mer dricka! sen blev det tequila, sen drinkar, sen shots. you name it, we drank it! mkt snack o annat kul. sen skulle vi gå vidare där vid halv tolv. vad är ppet en tisdag den 24, + att det regnade? inte mkt. vi knatade drottningatan upp mot harrys men jag tänkte att jag skulle dra hem till min kära som var halvglad över att jag var på fest med mina kollegor. det brukar hända roliga saker på våra fester men den här gången var det ingen från norrgående sida som skapade skandaler. södergående däremot.. hmm.. kanske lika bra att inte kommentera!

skapligt bakis imorse men det var bara att kamma sig o dra till skafferiet för käk & eftersnack. en runda på stan med sen käk här hemma. nu väntar jag på pappa som äntligen ska få sätta upp sänglamporna & lite fler hyllor! om jag hinner blir det fika med Lisa, Anna & Karin!

en maskin tvätt kanske?

bakisonsdag


fest en tisdag, ja det går tydligen!
personalfest igår dåårå! svinkuul! började med att glömma kameran hemma så inga bildbevis tyvärr! sen blev det bowling & dricka. jag sög stenhårt på bowling, vilket iof inte var överraskande! sen blev det plankstek o ännu mer dricka! sen blev det tequila, sen drinkar, sen shots. you name it, we drank it! mkt snack o annat kul. sen skulle vi gå vidare där vid halv tolv. vad är ppet en tisdag den 24, + att det regnade? inte mkt. vi knatade drottningatan upp mot harrys men jag tänkte att jag skulle dra hem till min kära som var halvglad över att jag var på fest med mina kollegor. det brukar hända roliga saker på våra fester men den här gången var det ingen från norrgående sida som skapade skandaler. södergående däremot.. hmm.. kanske lika bra att inte kommentera!

skapligt bakis imorse men det var bara att kamma sig o dra till skafferiet för käk & eftersnack. en runda på stan med sen käk här hemma. nu väntar jag på pappa som äntligen ska få sätta upp sänglamporna & lite fler hyllor! om jag hinner blir det fika med Lisa, Anna & Karin!

en maskin tvätt kanske?

skallebank


emmas eftermiddag har varit skallebank. huh. jobbat förmiddag o det var kalas idag!
nu laddar vi med kladdkaka, socker är bra mot huvudvärk! ante & jag kanske skulle vara med i" du är vad du äter" trots att vi inte är tjocka!:)
Grönborg flyttar in hit på måndag! fan, ante ska ju bara toffla med mig juuu! ;)

nä lite mario kart inna kakan!

åh så trevligt!


jag är en grym värdinna!
blev en succémiddag här igår. Henrik, Lina, mamma, pappa & Hanna kom hit på kycklinggryta & kladdkaka. dom va lite småsega min familj så det blev en tidig kväll, för dom iaf!
en grym kväll helt enkelt!


I will follow you into the dark. jag älskar dig vansinnigt mkt!

ännu mer!

Om mig
namn:
Emma Dorothea Nilsson
kön: kvinna
ålder: 20 lite drygt
längd: 168cm över havet
vikt: laagom
nickname: älskling?
hårfärg: blonderad
ögonfärg: melerade, lite gröna, lite blå, lite gråa

HAR DU NÅGONSIN
blivit kysst: som fan
ätit sushi: usch nej blä
stått på scen: spelat små skolpjäser när jag var mindre
blivit dumpad: som fan
varit ihop med någon som varit otrogen: mhmm..
varit med om en bilolycka: hehee. 3 gånger på 1½månad. sista gången fick bilen åka till skroten. R.I.P Pigge!
klättrat på berg: Grävlingberget bakom Kraftkärrsv!
sett vita huset: serie eller den faktiska byggnaden? ingetdera.

ANTINGEN ELLER
kallt eller varmt: krypa under ett varmt täcke när det är kallt.
spets eller satin: Satin.
blått eller rött: rött
regn eller snö: Snö såklart! SLALOM!
ull eller bomull: Bomull, ull har en tendens att klia så förbannat & krympa i tvätten
rosor eller tusensköna: hur ser en tusensköna ut? rosor får det bli!
vår eller höst: vår, men det är roligare kläder på hösten.
historia eller vetenskap: bådeoch!
matte eller engelska: Engelska utan tvekan! matte är inte min grej.

MOTSATTA KÖNET
gillar du någon just nu från det motsatta könet:
gillar? ÄLSKAR!
vet den om det: skulle tro så!
gillar någon annan dig just nu: man kan ju alltid hoppas!
vad tittar du på hos en kvinna/man: helheten

INOM DE SENASTE 48 TIMMARNA
har du haft ett seriöst samtal:
har jobbat så nää!
kramat någon: Ante
kommit sams med dina föräldrar: har inte bråkat med dom
bråkat med en kompis: Nej, faktiskt inte!

GILLAR DU ATT
ge kramar:
Absolut! kramar rocks!
ge massage: jag får hellre! är skyldig Ante ca 1836816581 massagetimmar!
gå promenader i regnet: om det är varmt när jag kommer hem.

ÖVRIGT
vad gjorde du förra sommaren: jobbade som fan. badade en del. svettades i min lilla etta på Östermalm.
svär du för mycket: fråga mamma!
när duschade du senast: för nån timme sen.
vilken färg är det på dina byxor just nu: svarta mjuksbrallor från Ullared!
vilken färg är dina underkläder: vita
vilken låt lyssnar du på just nu: Nån rocklåt som framförs i Idol.
vad var det sista du sa: Älskar dig med!
vad är brevid dig just nu: fjärrkontrollen, läsk & kontrollen till gamecubet.
hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): ett litet, vitt lap-topbord!
vad var det sista du åt: chilinötter
:vem vill du spendera resten av ditt liv med: Andreas & ingen annan!
har du en lavalampa: haha! back to 90-talet! ägt två st faktiskt, ingen aning vart dom är nu!
hur är vädret just nu: Svart, regnigt!
vad gjorde du igår natt: sov i Antes famn
vem pratade du sist med på telefon: Mamma! bestämde tid till imorrn.
vad gör dig glad: Ante, familjen, vänner, alkohol, socker, simpsons.. listan kan göras lång!
vart skulle vilja du åka: överallt där jag inte varit!
för att shoppa: New York, London, Paris...
för att festa: Inte 18åringscharter iaf, känns som jag jort mitt på det planet. är seriös sambo nu & väldigt vuxen med Med Merakort o grejer.... Storstad utomlands kanske? Fjällen är ju alltid roligt!
för att ha sommar: Någonstanns där det är varmt!
vill du ha barn: Inte än. kanske. vågar inte föda bara!
vad ska dom heta: Glenn & Leffe.

änka en fredagkväll..


så var man lämnad igen, samma sak varje fredag! nåja, har lite att styra med ändå. fixar lite mat till mig själv, värmer min egengjorda chili con carne! sen blire städa en massa här hemma & ta en dusch. sen kommer Hanna-panna över en stundis.
blir stormiddag här imorgon! Lina,Henrik, mamma & pappa kommer hit på lite Haremsgryta & kladdkaka till efterrätt! jammi! men det är mkt förberedelser. alkohol har inhandlats, mat har köpt, lägenhet ska städas noga vilket känns rätt onödigt då Olle & Max följer med. kommer se värre ut än innan.. hehe! för att inte tala om diskhögen. pjuuuh!

nej nu är jag hungrig!!

HAHAHA!


peter andre & jordan har spelat in en låt ihop! det värsta jag hört!!

http://www.news.com.au/dailytelegraph/story/0,22049,20590041-5006002,00.html

VARNING! ha inte för hög volym när du lyssnar! det är för hemskt....

biologiska klockan?


nej Yuna, inte helt rätt!:) däremot är jag sjukt sugen på att bli mamma... till två söta kisseungar som jag hittat på blocket!! två st. röda långhåriga! om jag bara kunde bestämma mig för om jag vill ha innekatter eller inte.. hmm. tål att funderas på..

Emma, Norrmannen & Polisen


haft en otroligt givande dag på herrbeta idag. började skönt 06:00. alla var sugna ¨på korv runt 07:00 av någon sjuk anledning, jag mådde illa! sen kom Sofie & då gick jag o plockade varor. under tiden hann min favoirit norrmannen komma. Lars-Petter (eller Lars-Peter?) som han så käckt heter lagar allt som går sönder hos oss. idag var det min älskade kaffemaskin igen. alltid kul att munhuggas med någon som man halvt som halvt inte uppfattar vad han säger! blandningen norska/oljud från kaffemaskinen blev för mkt. men han är för jävla rolig den mannen! sen var det kalasstor poliskontroll på herrbeta. 9 poliser på vardera sida hade lite alkoholkontroll & annat kul. sen ville alla poliser ha korv. sen städade jag toaletterna & gick hem.

hemma hann jag sova i en kvart. sen ringde Ante så vi åkte o storhandlade direkt. var lagom pigg & hade en sjuk skallebank. menmen, nu har jag frukost imorrn iaf.
skrivit av lite läsk på jobbet så jag har 2 st fridgepack med sprite & fanta i kylen som gick ut i augusti. än mår jag inte dåligt! :)jag gillar läsk. läsk är socker!




Tänkte avsluta även denna dag med en underbar barnbild på Lisa & Malva. Iof räknas väl inte Lisa som barn men det är Malva som är så sjuuuukt söt på den här bilden. ja Lisa är inte så pjåkig hon heller! :)




åh-.


avslutar dagen med mina favoritbilder på Moa. det går inte att vara sur/ledsen när man kollar på henne! Försök att inte le! haha!



        

puh


en hårt arbetande kvinna har satt sig med en nylagad portion chili con carne framför tvn. hon vill att karln ska komma hem från en kurs på sapa. ja jävlar, kurs mellan 18-00? är det normalt eller? nej... det är sapa. ska inte klaga iof. får ju gå på sapas personalfest & äta 3rätters! :D

jobba jul då. KUL!

orkar inte skriva mer. för utmattad!

det är sjukt...

...vad jag älskar dig!
kan inte tänka mig ett liv utan dig. jag skulle gå sönder totalt. jag behöver dig som bästa vän & som pojkvän. det är du&jag, you&me, alltid. ALLTID. det här är så ofantligt stort, jag kan inte förstå hur det hände, men det hände. jag föll handlöst & trodde jag skulle slå mig sönder & samman men du fångade upp mig. visst ger vi varandra blåmärken, men våran kärlek är starkare än så. våran kärlek klarar allt. snart 16 månader, still going strong. att varje morgon vakna bredvid dig & känna din lukt & värme är som en drog, jag vill ha mer. om jag kunde skulle jag vara så nära att jag var innanför ditt skinn, för trots allt, vi är inte två, vi är EN!

me&you

I am so fucking in love with you!

ikea utan vagn


världens snabbaste varv på ikea igår efter att jag testat kläder i ca 1 timme hemma utan att hitta något vettigt att ha på mig. kändes viktigt att vara stylish på ikea...
blev iaf en matta kuddfodral & galgar. sen till det roliga, köpte ett mario kart till gamecubet också! SÅ JÄVLA ROLIGT!
har massor att  göra ikväll när jag är ensam, ny cosmo, ny moore & mario kart. har faktiskt jobbat också!

nä nu ska jag ta tag i allt jag har att göra ikväll! hehe

12 timmarssjukan?


känner mig konstigt nog helt okej idag. veti fan vad det var igår? mådde kääässt hela natten, låg o svettades & frös samtidigt. var skållhet & hade asont i huvudet. Ante var på kramhumör o så fort jag flyttade mig bort från honom för att det blev för varmt följde han efter. stackarn!! kände mig aselak!

så har jag fått en sjukt dålig vana. kissa vid typ 5-6 på morgonen? vad är det för piss? då ska jag sova om jag inte jobbar! men risken att kissa på mig gör att jag faktiskt masar mig upp.

en frukost på det här & ladda för en matta på ikea.

det har jag inte råd med!


hann komma innanför dörren efter jobbet, sen kände jag mig genast sjuk. tror jag börjar få feber o grejer...! fan, jag har inte råd att vara sjuk! får kurera mig imorrn...! sen ska jag jobba fredag-måndag. jobbar bara 2 pass nästa vecka, lite halvjobbigt! men som sagt, proppa i mig lite multivitamintabletter. & sova länge (för ovanlighetens skull...hehe). sov till 10:30 idag. huh vad dålig jag är!

Lite bilder!



lugna dagar som ledig! yeyy! bara latat i stort sett!
igår kom Ante hem lite skapligt iaf. blev mkt mys. sen kom Peter förbi en stund på kvällen för att låna våran dator o dricka lite juice.

det är väl pretty mych det senaste!
i brist på intressanta saker att skriva kommer här lite bilder från resan till Göteborg. endast från bilresan dit! hehe!


Emma glad!

Darling

love you!




loveyou!

off to work...

för jäkla roligt!


det här med bloggfrågor... så vi kör "några" till!


Favoritcafé: Fräcka Frökens på Skvallertorget
Favorittidning: Cosmo & Moore
Bästa saken som händer i vinter: skidresan OF COURSE!
Favoritplagg i garderoben just nu: Dom stickade klänningarna kanske. Allt varmt!
Längd: 168 cm över havet.
Vanligaste färgen på mina kläder: vitt & svart kanske... svårt!
I höst kommer jag att gå klädd i: Smala jeans i alla färger, stickat, benvärmare, tights, stickade klänningar, stickade strumpbyxor... m.m.. & smycken såklart!
Men absolut inte i: Mina 1400:- dieseljeans som jag använt 4 gånger eller nåt. dom sitter som ett smäck men är hopplöst ute med bootcut & tvätt. kanske borde lägga ut på blocket?
Mig själv med tre ord:  mysig, lättpratad, trött
Jag tränar: HA! eller hur! en promenad & en cykeltur då&då. borde kanske ta tag i det där...
Höger- eller vänsterhänt: höger.
Humör just nu: seg, deprimerad
Är det nåt du absolut inte äter: det mesta från havet (utom rikligt panerad fisk).
Kläder just nu: mysbyxor från H&M, Stoooor Pumatröja
Vad sa du senast: ses sen då.
Fisk eller badkruka: fisk oftast
Spelar du nåt instrument: "köp varm korv" & "spanien" på både piano & blockflöjt. sen tar det stopp! försökte komponera egan låtar på piano på lågstadiet. sen sålde mamma pianot. konstigt det där!
Morgon- eller nattmänniska: beror på!
Sparare eller slösare: tyvärr en slösare mestadels. kan vara bra ibland!
Har du några homosexuella vänner: inte vad som har kommit fram iaf!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: självklart!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: högst ett
Vad ska barnet/barnen heta? Glenn eller Leffe, vare sig det är en kille eller tjej!
Bio eller promenad: beror på vädret!
Är du kittlig: på rätt ställen så
Rädd för insekter? nja, inte så det stör
Största svaghet: Lätt för att gråta.
Det här är jag bra på: Shoppa, köra bil (hahahah), äta godis, sova.. m.m
Bästa bok? finns för många att välja på!
Chips, morötter eller godis? godis, utan tvekan!
Pizza eller hamburgare? Pizza, eller hamburgare på Världens bar
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? tror inte det! räcker med hål i öronen. allt som tatueras bbli snart ute ändå. jag ville också ha en ros på 90-talet...
Stökigt eller välstädat? tyvärr halvstökigt ständigt. vill ha det välstädat men det går fan inte!
Gillar du att sjunga? ja för tusan, men jag är totalt kass!
Anser du att du är stark? haha, anser du att jag är stark? NÄ just det!
Använder du knark? kärlek är en drog
Kaffe, te eller inget? bådeoch!
Har du en besatthet? Ante
Vem är din bästa vän? just nu är det syster yster, den jag umgås mest med!
Civilstånd: läskigt mkt sambo!

utmanad


utmanad av Yuna dåå...

Berätta om första fyllan: En Halloween i 13års åldern. Hemma hos ALLA Finspångares favorit, Mattias Ekberg/Jonsson eller vad tusan han nu hette. Jag låg & pratade/grät med hans hund efter en salig häxblandning gjord på Emelies föräldrars sprit.
Vem är ditt snyggaste hångel? Oj. Vill inte orsaka skiljsmässa..haha! mellan mig & Ante alltså!
Yngsta respektiva äldsta hångel? Yngsta ett år yngre. Äldsta, på tok för gammal!
Har du hånglat med flera personer under en 24-timmarsperiod? Under fjortisfyllornas period hände det väl lite då&då!
Säg något du är nöjd med i ditt utseende: Trots att jag är smal så har jag ändå kärlekshandtag.
Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig: Kroppstypen.. & det klassiska leendet!
Favoritsexsoundtrack: Vem behöver musik när man kan göra egna ljud? höhöh. nevars...vid romantiska tillfällen slår ju inget Josh Groban - You raise me up.
Vilken är den pinsammaste skivan du äger? Oj, i vilken ände börjar vi? E-Type? Hanson - Snowed in (deras andra skivan är rätt bra!)? Hade smurfhits ett tag också..
Har du ljugit för att få någon i säng? Vad skulle man ljuga om då? Tips tas emot! höhöh
Har du strippat för någon? Inte seriöst.
Har du stoppat upp behån nångång? Mjo, 12 år & BH, klart den fylldes ut med fejk
Har du snattat? Aldrig!
Har du moonat? Tyvärr inte!


Ja då är det väl att utmana vidare dååå!
Ämma & Lillpatrik! VÅGA!

för små?


två 17åringar sitter o kissar under ettt träd. en tjej ser dom. den ena kissande tjejen kvinhugger henne. I NORRKÖPING! det första som slog mig var att det var dom där två ligisterna från i fredags. men tydligen inte. det hade ju inte förvånat mig.

ledig dag. Ante drog vid 9, kommer hem vid 22. fy fan säger jag bara! DET SUGER! har suttit o väntat hela dagen, inte gjort något roligt. förväntade mig en myskväll. så kommer han hem så sent & ska åka vid 7 imorrn igen. MEN SÅ JÄVLA ROLIGT DÅ!

Ulf Ekberg har fått barn. konstigt att han är ute o festar dagen innan, eftersom det var så nära kunde hon ju lika  gärna ha fött då... hehehe. usc vad elak jag är!

team america



jag behöver inte ett hjärtas puls, jag behöver två hjärtans puls.

minnet kryper sakta fram


vad tusan hände igår egentligen?
Uffe Ekberg blev sur. näsor mot fönserrutor, fuldans, fulraggning, seriös raggning, en puss, skumt samtal, Basshunter 40år.. m.m. oj...

hade ingen frukost så jag fick vänta till 16 då syster skulle bjuda Fia & Andreas på mat, jag trängde mig på. var otroligt sugen på fläskfilé till bakismat! fick träffa Olle för första gången också, en riktig liten sötnos! han både skrattade & grät när han såg mig.
sen blev det storhandling på coop med syster. nu har jag frukost & mat för ett tag fram över. kylen ekar inte lika illa längre. o så tvättar jag såklart...

nu vill jag bara att Ante ska komma hem. hem till mig

det var länge sen, gamle vän!


baksmälla ja, det var fanimej inte igår!
blev en ganska hård kväll igår. huh. började med nåra glas vin hemma, sen blev det käk på världens bar, drink på cromwell & sen till sist palace. vakten ville inte släppa in mig så vi gick ner o gick in där nere där ingen tog leg. hahah. suckerss!! fick akta mig för den där vakten hela kvällen! mkt folk man kände igen ändå på palace. hanna & jag började med att fuldansa på schlagergolvet. sen kom maria & lina, lisa, karin, ida, kalle, jimmy.. m.m.f.
lite mer fuldans & mingel. mkt dricka också, o det känns idag!

bara gå in i duschen o dra till coop o storhandla med syster. vem kan köra bil då?
hehe..

en lördag i oktober


laddar för en kväll på stan genom att kolla på top-model 2005. orkar inte göra nåt vettigt, eller joo, kör lite tvätt samtidigt!

blir allså lite småfest med syster ikväll. dricka, mat & ännu mer dricka! me like!
saknar iof att umgås med Andreas. jäävla helger!
men vänta nu, jag kan inte gå ut! jag har inget att ha på mig! BUHU! får rota..

älskar dig, innerligt!



Love of mine some day you will die,  But I'll be close behind.  I'll follow you into the dark. 













fight club-light


idag har jag, Maria, Sanna & Lina nästan varit i slagsmål med två fjortonåriga tjejer. vi blev kallade horungar, slynor & diverse andra trevliga saker efter att dom hällt läsk över Sannas jacka. helt oprovocerat! a det är sjukt med dagens ungdom allså! jag blev verkligen rädd för dom! det kom en kille o räddade oss genom att hota dom små liven om dom fortsatte antasta oss. då kallade dom honom för ful, rakad horunge. sådär laom smart kan jag tycka då han var där med sitt gäng.småtjejerna försökte få med oss ut på en fight utanför hela tiden "kom ut då & visa att du är brud"... HAHAHA!

så killen som hjälpte oss, om du av nån outgrundlig anledning, så vill jag tacka dig av hela mitt hjärta! orkade inte med dom där kidsen längre!




har lovat Ante att vara vaken till minst 2 så jag kan ringa honom då + att jag kan sova länge imorrn så jag inte väcker honom för tidigt!
såå.. sista skivan simpons av säsong 5.

ännu en lista...

För 10 år sedan:
* var jag 10 år
* gick jag i 4an på Grosvad
* träffade jag Yuna, and it was love at first sight! :)
* ägde jag världens sötaste ponny
* älskade jag tvillingarna-böckerna

För 5 år sedan:
* var jag 15 år & trodde att jag ägde världen
* hade jag lärt mig varför man dricker alkohol, för att bli asfull
* valde jag rätt utbildning till gymnasiet
* var jag fortfarande lite fjortis

För 3 år sedan:
* gick jag på kungsgård
* sov jag vart, när & hur som helst
* sa jag upp kontakten med en manlig "vän"
* hade pappa fortfarande en peugeot 206
* var jag fortfrarande en väldigt aktiv lunare!

För ett år sedan:
* hade jag varit ihop med ante i drygt 3 månader
* jobbade jag på shell Butängen men började lite smått  på Herrbeta
* hängde jag en del i Linköping

För en månad sen:
* fyllde Ante år
* hade jag ont i hjärtat av stress
* träffade jag Becca för första gången på evigheter
* (ungefär) flyttade jag till Blogg.se
* Flyttade jag till Norrköping & blev sambo på riktigt

Igår:
* jobbade jag förmiddag
* såg jag på en massa simpsons
* bloggade jag om Ullared
* träffade jag knappt Ante

Idag:
* sov jag till 10
* ska jag jobba 15-21
* kollar jag på ännu mer Simpsons
* behöver jag handla
* är det fortfarande för långt till nästa lön

Imorron:
* är jag LEDIG!
* ska jag förhoppningsvis festa
* kanske jag ska se fotboll, om det är fint väder
* blir det förmodligen ännu mer simpsons
* måste jag städa

motsägelsefullt?

"Lipton pyramid är löste i tepåse"
eh.. va? vad är det då i "vanliga" tepåsar? löst i påse... hmm..
skumt det där..

ännu en lista...

Emma har

Varit kär? Varit? ÄR!
Varit olyckligt kär? Vem har inte?
Blivit dumpad? Eh, JA!
Dumpat någon? Nej, är en som blir dumpad
Fått sparken? Icke
Sagt upp mig? Ja, Herrbeta lockade mer än Butängen
Varit i slagsmål? Slåss en del med Ante, men rätt så harmlöst
Blivit utkastad från krogen? Never
Börjat gråta av en film? När jag var 10 & såg Titanic.
Börjat gråta av en låt? Nej, men låtar kan göra ont
Förlorat en vän? Absolut, ja verkar vara svår att vara vän med av någon anledning
Hånglat med en främling? Ja
Gått på en blinddejt? Mja, nästan!
Skolkat? Japp, men inte speciellt allvarligt om du kollar mina betyg!
Sett någon dö? Inte i verkligheten, o tacka gud för det!
Varit utomlands? Bulgarien, Norge, Danmark, Tyskland, Frankrike, Österrike,  Holland, Grekland
Rökt en cigarett? Var tuff & feströkte ett tag, tog mitt förnuft till fånga.
Blivit drogad? Inte vad jag har märkt?
Varit full? Jaja, been there, done that!
Spytt i en bar? IntInte i själva baren
Varit kär i någon av samma kön? Nope
Varit nykter när alla andra varit fulla? Ja, fulla människor är sjukt jobbiga
Åkt snowboard? Nej, men Ante tjatar att jag ska testa nästa fjällenresa
Använt ett falskt id?. Nae, smugit mig in istället
Blivit rånad? Nä, hoppas det fortsätter så
Gått mot rött? Dum fråga, självklart
Svimmat? Nepp
Känt dig utstött? Ja, gud ja
Hatat ditt utseende? Absolut
Varit vittne till ett brott? Näpp
Ifrågasatt ditt hjärta? Mjo
Varit vilse? Ridit vilse flera gånger. Vilse i livet? Ja..
Känt som om du håller på att dö? Nope
Gråtit dig själv till sömns? Har säkert hänt, är lätt blödig
Sjungit karaoke? Ett folkandisco för en årtionde sen typ...
Busringt? Hahaha, jaa. som liten
Pekat finger åt någon? Är mogen nog att oeka finger ofta när jag inte kommer på nåt smart att säga
Sårat någon väldigt mycket? Har säkert hänt.
Varit seriöst besatt av någon? Ante, Ante. Våga ta MIN, MIN Ante
Är du besatt av något? Önskar att jag var besatt av städning...
Kysst en snusare? Ja, sådär..
Pieringar?Öronen, det räcker för mig
Tatueringar? Nej, rädd för att ångra motivet o se ut som "white-trash" hahaha!
Varit ihop med en gangster? Nej.. eller?
Pratat i telefon i mer än sex timmar? Hälften kanske
Stannat uppe hela natten? Jobbat natt
Fått utegångsförbud? Det tror jag inte iaf?
Blivit aggressiv under en fylla? Hehe, joo..
Är rädd för att titta på skräckfilm ensam? JA!
Gjort en kriminell handling? Jag är en mes, endast gått mot röd gubbe.
Tror på spöken? Mjae, inte direkt
Tror på ett liv efter döden? Vet inte faktiskt, väljer att inte spekulera
Haft sex med en kompis? Ja
Brutit ett ben? Aldrig! Har en grym kropp
Velat döda någon? Bara litegrann
Fuskat på ett prov? Nåt glosförhör kanske, hatar fuskare!
Glömt någons namn? Usch ja.
Älskar eller saknar någon just nu? Bådeoch!

The good, the bad and the ugly

Emma-the good
Axel-the bad
Hanna-the ugly

Herrbetas egen såpa.

jo, Ante överlevde Ullared, han tyckte nog faktiskt att det var ganska kul också, men han skulle A L D R I G erkännad det. för min egen del är jag något besviken. shoppade för lite! eller alldeles lagom, ante hindrade mig från att köpa onödiga saker tror jag! blev iaf femte säsongen av simpsons, team america, första säsongen av futurama, v-för vendetta, massa hipp-hipp, 2 klänningar, ett par shorts (vinter, vad är det?), en väska, sänglampor, en bordslampa, väggdekoration, löpare m.m.m..m.m.m. typ lotion o sånt, deo o.s.v. Ante var med på alla inköp till hemmet o till sig själv blev det väl lite kalsonger, en tröja o lite smågrejer.
träffade Petra där nere också, hon var inte på sitt andra varv när vi var på första, det är starkt jobbat!


nää, en ledig helg, ge mig alkohol! o på tal om alkohol, personalfest den 24! yey!
ante ska ut med sitt lag i helgen, men så roligt då... syns på måndag! när jag väl är ledig en helg händer inget kul.. hmm. lyckats få med mig syster på en runda med alkohol involverat. kanske blir att hälsa på min bäbis Pomeroy på söndag också!

simpsons, såklart!

Ante till Gekås!


en totalt hemsk dag på jobbet igår. Lina åkte hem vid 17 o då drog stora korvvågen igång. hade 63 kunder mellan 17-18 & ALLA, jag menar ALLA skulle ha korv. kaffet tog slut, kön var milslång. var totalt förstörd vilket en trevlig stamkund noterade. han gav mig sin frus visitkort o sa att jag skulle ringa henne, vet inte vad han sa sen, jag hade som sagt rätt mkt att göra. antingen så hade hon ett nytt jobb åt mig, eller så var hon psykolog eller nåt o dom kanske tyckte att ja behövde den hjälpen. aja, sparade visitkortet, ska höra med honom nästa gång han kommer in varför jag skulle höra av mig dit.

Ledig idag iaf, vilar upp mig. eller inte! följde Ante till bussen imorse så det blev en timmes morgonpromenad innan frukost för min del! nu tvättar jag & ska snart dra igån storstädningen. har även kyckling ligger i marinad som ska bli kalasgod mat sen.
dte viktigaste, jag laddar för ULLARED imorrn! hehe. Ante vill tydligen följa med, är lite orolig för vad han kommer att tycka.. men vi får väl se! sätter väl honom med alla andra av manligt kön i nån av fikaavdelningarna! fast vi är ju inte jätteextrema med handlingen. brukar vara därinne i 5-6 timmar vilket är lite i jämförelse med många andra! skrivit inköpslist så inget faller i glömska...

fram med dammsugaren bara!

ensamma hemma?


ensamma hemma går på 3an! kommer inte ihåg ett skit av programmet! det är ju typ jennifer Love Hewitt & några andra kändisar. vet att jag följde det när jag var yngre...
ska spana lite... o se vad det handlar om!

söndag på herrbeta


jag orkar inte änns kommentera rubriken, jag är för trött helt enkelt. vansinne!

hade inne ett gäng fulla grabbar igår. en köpte träskor, en engångskamera &  solglasögon för barn! han köpte för små träskor & ville promt ta kort på mig & Pillan. annars vägrade dom gå därifrån.. så det var bara att le! jag tror att han ångrar sina inköp idag! hans ännu fullare polare såg ut som Earls bror (i my name is Earl) & köpte 4 korvar med räksallad, till sig själv!

alla snåla jävlar med bil allså. skaffa boendeparkering så att jag kan parkera nära o bra! så jobbigt att behöva slåss med alla som bor på östra sidan av stan om parkeringsplats, framförallt när man slutar sent på kvällarna!

inte nog med det. norrköping måste vara en sjukt omodern stad! ingen jävla godisbutik tar betalkort???! VÄLKOMMEN TILL 2006! " vi tar bara kontanter".. jomenvisst!

för att sluta klaga, jag längtar till "bonde söker fru", åh. hannas gamla klasskompis är ju med!

duschen, sen blire massa mys med Ante & en stor påse godis!
du&jag, alltid!

snyggast i stan!