Vässa receptboken


Paj är väl något av det bästa man kan laga, fixar sig självt i ugnen & blir
oftast superbra matlådor!
Pajskal:
3 dl vetemjöl
150g margarin
1 msk vatten
salt
Fyllning:
150 g salami i bitar (pepparsalami i mitt fall)
2 urkärnade tomater i bitar
1 rödlök, hackad
Äggstanning:
2 ägg
2 dl mjölk
2 msk oregano
salt & pepper (easy med pepparn om du använder pepparsalami)
en nypa chilipulver
2 dl riven ost
Rör ihop pajdegen & tryck ut den i en pajform. Förgrädda i ca 10 minuter i
200 grader. Släng i fyllning. Rör ihop äggstanningen & häll över. Grädda
hela skiten i ca 30 minuter (samma temperatur på ugnen).
Servera givetvis med en "fräsch" sallad! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback