trälit


att jag alltid är trött...


började dagen med en långpromenad med syster! såå sköönt! ska, SKA fan ta tag i det nu! sen var det off to work, också med syster. helt galet mkt folk fram till 18. vad gör alla människor på¨vägen en fredag?
o sen är det så förbannat svårt att hitta parkering en kväll, framförallt en fredag.. kanske borde hyra nån plats?... varför ska alla ha bil o vilja stå gratis??? snåla jävlar..


nee, borsta gaddarna o ta sig mot bingen... efter lite simpsons of course!

det är inte det värsta av allt


Längst där bak i nattvagnen, sitter jag och längtar hem. Min tro, mitt hopp har åkt på spö. Därute faller gula löv. Vadfan ska man med kärlek till? Det blir ju aldrig som man vill. Vadfan ska man med känslor till? Dom gör ju ändå som dom vill.  Jag viker ihop ditt avskedsbrev, nu vill jag ha dig ännu mer. Men du och han, ska börja om. Och du och jag, det var en gång. Du betyder allt för mig, men jag är ingenting för dig.  Kärlek är som nikotin, kärlek är som nikotin.  Åh. Jag önskar att du ljög, för det enda som är sant är det värsta av allt. Åh. Jag önskar att du ljög, för det enda som är sant är det värsta av allt.  Jag passar inte in nånstans, allting är så fult och falskt. Jag kunde varit stor och stark, nu är jag bara, inget alls. Vadfan ska man med kärlek till? Det blir ju aldrig som man vill. Vadfan ska man med känslor till? Dom gör ju ändå som dom vill.  Runt mig sitter folk och ler, det verkar som om alla vet. Att jag är lämnad ensam kvar, vid nästa hållplats går jag av. Du betyder allt för mig, men jag är ingenting för dig. Kärlek är som nikotin, kärlek är som nikotin.  Åh. Jag önskar att du ljög, för det enda som är sant är det värsta av allt. Åh. Jag önskar att du ljög, för det enda som är sant är det värsta av allt. 





det låter som om jag är olyckligt kär, men icke, jag är superlycklig!! men låttexten är så sjukt bra!


sovit för mkt.. som vanligt


hej o hå. efter en frukost (ÄNTLIGEN har jag philadelphiaost hemma igen!) åkte jag till stan på min jonne för att fika o gå på stan med becca. mkt trevligt! åkte sen hem o lagade mat åt ante o pratade lite med hanna som kom förbi. and now I´m here. ska bort till yster o fika sen. that´s it. så intressant har min dag varit!

conan o´brien är kung. simpsons med!
betalat alla räkningar idag.. suck

laddar för träningsvärk!


jag har varit riktigt duktig idag, för att vara jag!
kom igång sent, latade mest fram till 12. sen tog vi tag i lite städande här hemma & sen, hör o häpna, tog vi cyklarna till maxihuset! en trevlig cykeltur, men puh, jobbigt!
kom hem & satte igång med maten. sen åkte vi o storhandlade på coop! blev mkt bra grejer! men jävlar vad svårt det ska vara att hitta buljong!?
eftersom vicyklat bort lite kalorier gick vi o köpte godis o chips.. börjar redan må illa!

tjing..!

herrrliisch


dixie chicks är fan inte dåliga allsååå....!

boooring


otroligt tröttsam dag. sovit på tok för mkt o vet vi ju alla hur det blir då!
fick svänga förbi antes mormor innan jobbet för att lämna lite ipren, gumman hade ont i knäna. sen åkte jag o tankade, IGEN! hatar attt tanka.. det blir så sjukt mkt pengar! uuh. en shellfaktura på 1800 känns..

jobbade med jan idag. han var min prao!:) hann med massa bra! sen fick jag åka till vrinnevi för att lämna Ullas bil & vara sällskap en stund. Thoris fick tydligen läggas in för knäna! usch vad tråkigt det är på akuten! o stackars Thoris! hoppas hon blir bra snart! kom hem strax innan 00 &  tog en välförtjänt dusch! nu äre 2 lediga dagar att fördriva med tvätt & städning, yeyyyy!

nu ropar mitt barn.. ante allså!

åh vad jävligt.


trodde det var en skämt när klockan ringde exakt klockan 05:00 imorse, var mitt inne i en dröm om daim med mörk choklad & röka vattenpipa med några utländska killar. kändes som om jag hade sovit i ungefär en timme. fick ändå sova ca5.. hittade inte min plånbok igår så jag sprang o letade effter den fram till typ 11. hade aldrig kunna somnat om jag inte hitttat den! sen skulle jag ju försöka sova också. finns det nåt svårare än att försöka somna när man VET att man MÅSTE sova?

nåja, en helt ok dag på jobbet med Lina. mkt folk o korv där klockan 06 när jag kom. mådde lite illa... kom hem o drog en runda på stan med Hanna & Ante. köpte stövlar & stövletter & faktiskt, en JACKA! är mer eller mindre nöjd faktiskt! mer tror jag faktiskt....! vill fortfarande ha den från H&M katalogen men den är det leverans på v.49... mjo eller hur!

100 höjdare är sjukt kul!

jobbiga frågor!


Vem är du mest avundsjuk på nu och varför?
Jag är avundsjuk på människor som har allt det som jag vill ha. kort & gott.


Säg tre hemliga önskningar, svara ärligt och privat.
1. ett nytt jobb. ett jobb som jag älskar & som ger bra lön. inga helger eller storhelger.
2. mer vänner. ja jag är ensam. om Ante & jag skulle göra slut så blir jag väldigt ensam!
3. okej, jag ska väl erkänna. även jag vill ha mina "15 minutes of fame".


Vad gjorde dina päron för största misstag?
Dom lånade ut sin peugoet till mig.. hehe. nevars. kan inte komma på något direkt misstag! Dom borde kanske ha något större gemensamt intresse?


Säg en dålig sida hos din svärmor/svärfar.
Oj, vart ska jag börja? haha. nerå, Janne & Ulla är dom bästa svärföräldrar jag någonsin kunde få! Dom kanske skämmer bort oss lite mkt ibland, om nu det räknas som en dålig sida?


Vad skäms du mest över dig själv?
skumt formulerad fråga...
det här kan ta tid... Jag är dålig på att hantera pengar, dålig på att spara. Jag är dålig på att hantera bråk, jag är feg, jag gråter lätt, jag är petig med mat, jag kryddar historier för att dom ska bli roligare/mer intressanta.. mja.. kan fortsätta ett tag till men det skulle bli tröttsamt. det här var en aptitretare!


Vad är du mest mallig över dig själv?
Även om jag är dålig på att hantera pengar enligt mig själv så klarar jag mig alltid & jag anser mig vara bättre på ekonomi än flera som jag känner. Jag är ganska allmänbildad enligt mig själv & jag kan alltid skryta med att jag har Ante.


Vilken är ditt livs största sorg?

Jag har egentligen inte förlorat någon när & kär. När min barndomsvän & familjemedlem Pompe avlivades var jag förkrossad. Det kanske inte är riktigt samma katergori men jag önskar att jag hade tagit den där tandställningen när jag var 12, kanske hade haft raka tänder då...

Beskriv varför du är en stor bluff.
Jag är ständigt rädd. rädd för att Ante ska göra slut, rädd för att inte ha nåt jobb, rädd för att inte få en bra lön, rädd för att någon jag tycker om ska dö, rädd för att min bil ska braka ihop, rädd för att folk inte ska tycka om mig, rädd för att verka töntig, rädd för att uppfattas som korkad.. ska jag fortsätta?


första
jobb:
dela ut morgontidningen
egenköpta cd LP: LP? skämtaru? haha. för min del var det säkert nåt kassetband, minns inte.
piercing/tatuering: Tog hål i öronen någongång när det var poppis.
riktiga kärlek: Oj, svårt! Ante är ju liksom the BIG LOVE! annars har vi väl Johan, eller Patrik. svårt! vad är riktig kärlek?
fiende: Emelie Åkesson tror jag. på dagis slogs vi alltid om vem som fick vara Idas vän. Samtidigt var jag & Emelie vänner, det var en konstig tid.

Senaste
biltur:
Hem från Göteborg i 207an!
kyss: igår kväll
låne-bok: lånar så sällan. har många egna! lånar iof av Ante men jag räknar dom böckerna som mina nu!
film sedd: Monty Python and The Holy Grail, sjuk!
dryck: lättdryck, citron/lime
mat äten: Blandad pizza
telefonsamtal: Med Ante
skiva spelad: Sandi Thoms
irritation: kollade pengarna på kontot

jag....
vill:
mer....
har: världens bästa pojkvän & världens bästa familj
önskar: att jag kunde jobba halvtid men få löm för heltid
hatar: diskberget
rädd för: se ovan
hör: ganska dåligt faktiskt
undrar: om jag kommer att hitta den perfekta jackan imorgon
ångrar: att jag kraschade pappas bil
älskar: min familj , Ante, godis, sova...osv
sjunger: gärna men dåligt
gråter: när jag blir nervös, arg & när jag blir ledsen
 
Ja eller nej:
jag har en dagbok:
en blogg?
jag gillar att laga mat: om det är till fler än mig själv!
jag har en hemlighet jag inte delat med någon: förmodligen
 
favorit

nummer: 24
färg: svart
dag: lediga dagar
månad: april
drycker: te, juice, mineralvatten, vanligt vatten & coca cola
 
föredrar
gos eller hångel:
En grym mix
Te eller kaffe: Te & Latte
Mörkt eller ljust öl: Ljust
Rött eller vitt vin: Vitt. jag blir asfull & sjukt bakis av rödvin.
 
inom det senaste dygnet, har jag
gråtit?
nej
hjälpt ngn? hjälpt pappa att hjälpa mig
köpt ngt? blåbär, glass, trosskydd & mjölk
gått på bio? nej
sagt jag älskar dig? nej
saknat ett ex? nej
skrivit i en dagbok? bloggat
haft ett seriöst samtal? nej
saknat ngn? Ja, Ante såklart! & lite Yuna...!
kramat ngn? Sovit i Antes armar hela natten

produktiv


idag ahr det hänt mkt saker i det Nilssonska/Svenssonska hemmet. (måste jag byta namn till Svensson när vi gifter oss?)
mor, far & hanna kom hit för att sätta upp en massa saker. tavlor, krokar, hyllor borades upp i lagom takt. jag hann även baka blåbärspaj & äta pizza.
nu ser det äntligen lite mer ombonad ut här hemma! me like!
dags att lägga sig snart & ladda för att klockan ringer vid 5 imöra. ska ut o jaga jacka & skor efter jobbet, löning! var det inte väldigt långt till den 25 den här månaden? mjo, det tycker jag allt!

har inte träffat Ante på 12 timmar. saknar!

schal?


hur trög,dum & allt sånt är jag egentligen?? SCHAL? SCHAL??? tack yuna för rättningen till sjal. vet inte vad som flög i mig, skyller på trötthet. jag är egentligen grym på svenska (MVG på gymnasiet), bara så ni vet...

känn ingen sorg för mig GÖTEBORG!


sådärja, hemma från en kärleksweekend i GBG. har haft det uuuunderbart! förutom att gbg är en sjukt svår stad att hitta i, du vet vart du ska men inte vart du är. tog riktigt lång tid innan vi hittade till hotellet! lånade ju svärföräldrarnas 207 så nu har jag testkört den med! lämnade Affe till Ulla-Karin, hoppas det gick bra!
åkte ner igår, tidigt. efter lååång tid hittade vi hotellet o insåg snabbt att det var ett RIKTIGT fint hotell. efter att ha checkat in så drog vi ner på stan & besökte Universeum en kortis. sen blev det liseberg & alla dess trevligheter! BALDER var fett kul! det var sjukt första gången när man inte var beredd på 70graders lutning neråt i första backen. det vände o vred sig i magen ett ex antal gånger under färden!
klockan 19:30 dorg vi oss bortåt stora scenen där 13åringar hade köat sen 15:00. innan Håkan dök upp stod 18 000 människor framför scenen, det var sjukt mkt folk. & Håkan var lika underbar som alltid. det tråkiga var att han körde nästan samma låtlista som i Norrköping, det var nån låt extra bara...! Men han älskar GBG & alla älskar honom. kan inte beskriva i ord hur bra han är!

Men... en sak kom Ante & jag fram till, Håkan har dom fulaste fansen. mkt småkids & allmänt dräggiga människor. tur att vi har stil. föresten, lägg till småkids utan deo...
tog en promenad bort efter konserten o tog en korv på 7-11, sen blev det hotellet & lite sömn. Idag blev det shoppiiiiing efter en grym hotellfrukost.
Emmas lista:

jeans

polo

örhängen

schal (stavas det så? det ser fel ut...)

benvärmare


Antes lista:
skinnjacka
cardigan
paraply
skärp
halsduk


hemfärden gick lite mer smärtfritt iaf. bara följa skyltar  mot väg 40. nu äre bar att fixa lite käk o pilla med tvätt. blir nog en kväll framför tvn!


Livet förändras vart jag än går
och det kommer kanske inte
alltid vara vi två
Bara så länge det finns stjärnor över oss
och bara sålänge våra hjärtan
klarar av att slå





 


götet


imorrn bär det å te göteborg! goa gubbar..
startar från norrpan vid 8, tidigt, men ska man hinna med liseberg & BALDER innan Håkan entrar scen så äre bara att ta tag i sig själv o gå upp!
rapport kommer lördag!
ska ladda kameran bara...

jadu ämma!


vi har det nog rätt lika du & jag!
tur att man har någon som liksom förstår sådär som ingen annan gör ibland!
skönt att få prata av sig!

annars har dagen varit trevlig. gick upp sent, pratade med gammalt folk på msn, riktigt roligt! kollade lite på film sen kom Maria förbi en sväng o hälsade på. lite girltalk helt enkelt! sen vare dags för jobb. där i kassan står Stefan brun o jävlig, nyss hemkommen från grekland. vissa har det bra! han är flygrädd så han hade klämt i sig 6(har jag för mig) whisky innan för att överleva! hehe.

nu ska jag försöka lista ut hur vi ska ta oss till Göteborg också. hmm..

Håkan på fredag...


För du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet


bråttom bråttom!


fick reda på igår av Becca att en tjej som gick i våran klass på gymnasiet är gravid. shit, det går för fort! det är så himla vuxet & allt det där! hujedamig.
har precis käkat frulle & kollar på Life Of Brian! haha, vilken S J U K film! sen är det väl bara att ladda för jobb. måste åka förbi kneippen & fylla på luft i mina däck. så tråkigt... o svårt! jaja, det får lösa sig!

heppåer!

återkommer kanske med ett inlägg till senare om jag kommer på nåt nytt! 

ledig dag


sådärja, nu börjar det klarna här! tur att man har lediga dagar ibland så man hinner med att berätta lite om sitt liv i en ny blogg!
min lediga dag har än så länge varit tillfredställande. vaknade av att Becca ringde o ville fika, så det var bara att kliva upp & kamma sig. hängde på coffe house & skvallrade lite. sen har jag hunnit med att städa badrummet, köra en maskin tvätt & plocka lite. nu väntar jag bara på information om Antes kväll, kommer han hem så ska jag väl laga mat åt oss, åker han & tränar så blir det mat ensam.. kanske kan tvinga över Hanna så jag slipper laga mat åt mig själv för det är så SJUKT tråkigt!
måste försöka få hit pappa också så han kan sätta upp lite saker åt oss också.. vill komma iordning helt nu!
nää. lite sims kanske?

aha..


efter lite om & men har jag nu förstått hur det funkar här, nåja, nästan iaf!
för er som undrar så beror bytet från spaces på... ingenting egentligen! ville väl följa strömmen & bli en seriös bloggare!
enjoy your reading!

å herregud.


hur tusan funkar det här egentligen?
förstår noll. helt enkelt noll.